23 nov. 2011

Sweet goodbye

Hallo lieve volgers, 
Ik heb slecht maar goed nieuws voor jullie. 
Laten we beginnen bij het slechte nieuws, dan hebben we dat alvast gehad. 
Zoals je ziet zijn al mijn posts verwijdert en dat betekend 1 ding: Ik stop met deze blog. Het goede nieuws is dat Manal mijn, of beter gezegd (nu), haar blog overneemt. Ze zal jullie vooral gaan amuseren met beauty posts en ik beloof jullie dat het leuk zal worden. Ik weet niet precies hoe ze het allemaal gaat doen (of ze video's gaat posten, veel foto's laat zien, etc.) Maar alles zal natuurlijk heel anders gaan worden dus ik raad jullie aan om alvast te gaan wennen aan het idee van een andere lay out, andere manier van typen en dat de posts Nederlands worden! Deze lieve meid komt altijd met leuke beauty-tips en idee'tjes aan dus ik weet zeker dat het helemaal goed komt. 


Ik stop omdat ik het gewoon te druk heb met alles. Op een gegeven moment voelde mijn blog niet meer aan als plezier, maar meer als een blok aan mijn been. Telkens als ik aan mijn blog dacht, dacht ik van: "Oh ja, ik moet nog gaan posten voor mijn volgers" * zucht *. Want eerlijk of niet, ik had er gewoon geen zin meer in. Ook krijg ik de laatste tijd geen reactie's meer dus zie ik er de waarde niet meer van in om door te gaan. Ook denk ik dat mijn volgers het wel een beetje gezien hebben en dat begrijp ik aan een kant ook wel.
Mode is erg belangrijk voor mij maar ik ga me nu op 2 dingen focussen: muziek en mode. 
Op http://www.wix.com/EbiereGomero/ebiere-gomero kan je over een paar weken mijn muziek, covers, video's en foto's vinden. Ik ga me er helemaal op storten. Op deze site ga ik over mijn kledingstijl vertellen, dus het is niet zo dat ik mode nu ineens links laat liggen (het blijft onwijs belangrijk voor mij!). Over een tijdje (eind 2011) zal mijn site http://www.ebieregomero.com/ heten. 
Je kan dat zo snel mogelijk te horen krijgen als je mij volgt op Twitter, click here to follow me! 


Ik hoop dat jullie het niet te erg vinden dat ik ermee stop, maar misschien maak ik ooit nog een nieuwe blog aan. Ik zal jullie in ieder geval heel erg missen, dat deed ik al voordat ik besloot te stoppen. Ik zal jullie support, reactie's, berichtjes, emails, dus positieve aandacht, heel erg missen. 
Voor degene die ervan balen dat ik stop: het spijt me heel erg. 
Ik wens jullie veel plezier met het lezen van Manal's posts en creativiteit. Support ook haar door reactie's te plaatsen en te laten weten wat je vind en denkt. Volg haar nu gelijk voor de laatste update's! 
I want to follow Manal on Twitter!
De link van deze blog is nu http://www.manalsbeautylab.blogspot.com/ ! Deze link kan nog veranderen. Niet vergeten dit adres in te typen als je deze blog wilt bekijken.
Manal's eerste posts zullen eind deze week of begin volgende week verschijnen. :D


Heel erg bedankt, oude volgers! Door jullie ben ik toch zo ver gekomen met mijn blog.
Veel liefs en succes met alles in het leven.
Loads of love X Ebiere
3 opmerkingen:

  1. Jammer! Maar als je het druk hebt, dan is het inderdaad niet leuk meer om te bloggen..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. jammer dat je gestopt bent!
    maar je moet inderdaad het leuk blijven vinden.
    x

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het leuk om te lezen wat jullie vinden van mijn posts! Reageer dus eventjes alsjeblieft. Heel erg bedankt! xoxo Manal